• ganoderma ganoderma-text HET IS EEN ZEER
  EFFECTIEF KRUID VOOR
  DUIZENDEN JAREN IN CHINA.
  HET IS EEN POSITIEVE PLANT
  DIE GEEN BIJWERKINGEN HEEFT
  ZELFS NIET NA LANG GEBRUIK.
  VERBETERT DE ALGEMENCE CONDITIE EN HET
  ZELFGENEZENDE VERMOGEN VAN HET LICHAAM
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL HET BEDRIJF NEEMT HET HELE
  PROCES VAN HET VERBOUWEN,
  VERWERKEN TOT EN MET DE MARKETING.
 • ganoderma MAAK JOUW
  DROOM WAAR MET DXN!
  BLIJF BIJ
  JE GEZONDHEID!
  WEES FINANCIEEL
  ONAFHANKELIJK!
  LEEF OP EEN HOGER
  LEVENSSTANDAARD!
  ZELF
  BEREIKEN!
video Meld je
nu aan!

Nieuwsbrief

Uw naam:

Email:

Productinformatie
Zakelijke mogelijkheden

Type het onderstaand woord in!

captcha
Geef me een nieuw woord

Nieuws

GANODERMA (LINGZHI)

 

Een prachtige Kruid

 

Al duizenden jaren wordt Ganoderma door de Chinezen gezien als een hoge kwaliteits-medicijn. De zogenoemde ‘A-one Medicine’ is het beste medicijn, zonder bijwerkingen. Zelfs als het een hele lange tijd word gebruikt. Het kan iemands gestel verbeteren, het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen verhogen, het helpt om een gezond lichaam te handhaven en het helpt men om een lang leven te verkrijgen. 

 

 

Sikeres termesztésSuccesvolle teling

 

 

Wilde Ganoderma is zeer zeldzaam en moeilijk te verzamelen. Zelfs als iemand het per toeval vindt, gaan de effecten altijd verloren als gevolg van veroudering. Het wordt taai als leer. Zij kunnen ook giftig zijn. Omdat ze lukraak worden verzameld is kwaliteitscontrole onmogelijk.
In 1970 heeft een technicus van de Universiteit van Kyoto Foodstuff Scientific Research Institute, Yukio Naci, de ‘Spoor Separeer Teel-methode’ gebruikt om succesvol Ganoderma te telen. Deze methode werd in de Republiek China geïntroduceerd in 1975. En sinds het klimaat en de bodemgesteldheid ideaal waren, is deze techniek wijds overgenomen.

 

 

 

 

 

Sikeres termesztésDe magische effecten van Ganoderma:

 

 

Ganoderma is al voor meer dan duizend jaar gehuld in een mysterieus gordijn. Mensen weten alleen; ''Ganoderma kan je jong houden en het kan je een lange levensduur geven als het continu gebruikt wordt", maar niemand heeft ooit wetenschappelijk onderzocht waarom het zo effectief is.
Onder aandachtige onderzoek van zowel Chinese als buitenlandse geleerden in de afgelopen jaren, en de coöperatieve analyse en klinische experimenten uitgevoerd door ziekenhuizen, hogescholen en farmaceutische fabrikanten, is de uitgebreide werkzaamheid eindelijk ontdekt. Het is een hemocatheresis, detoxicant, diureticum, lever beschermer, darm regulator, cardiotonic, bloeddruk schatter, een koude tonic, antitussief en slijmoplossend, een kalmerend en een anti-tumor drug.

 

 

Belangrijke onderdelen van Ganoderma:

 

 1. Organische Germanium (Ge): kan de zuurstof verhogen dat wordt opgenomen door het bloed tot wel 1,5 keer. Het kan het metabolisme bevorderen. Het voorkomt weefseldegeneratie. En volgens het onderzoek van Dr. Kazuhiko Asai bevat Ganoderma 800 – 2000 p.p.m. germanium. Dit is 4 tot 6 keer meer dan ginseng.
 2. Polysaccharides: Deze kunnen het immuunsysteem van het lichaam verbeteren, ze elimineren virussen. Japanse farmaceutische bedrijven hebben het verfijnd om medische kwaliteit te kunnen waarborgen en het is door de Koseisho Health Department in Japan goedgekeurd voor de verzekeringsgeneeskunde.
 3. Zijn bittere smaak. Het wordt voortdurend onderzocht door de Japanse medische en farmaceutische gebieden. De werkzaamheid is een gevolg van de mix van germanium en polysacchariden. Meerdere planten bevatten deze stoffen, maar Ganoderma is veel effectiever. De combinatie van de componenten is verschillend in vergelijking met andere planten en alle componenten moeten worden behouden om de efficiëntie te verzekeren.

 

 

Medische Principes van Ganoderma:

 

 

Volgens de klinische experimenten van Dr. Shigeru Yuji, is Ganoderma effectief vanwege de basisfuncties. 

 1. Verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed en de hoeveelheid vet.
 2. Vermindert bloedglucosegehalte; om de alvleesklier functies te herstellen.
 3. Verlaagt de bloedlipiden en stabiliseert het rode celmembraan.
 4. Omdat Ganoderma Adenosine bevat, kan het de gehoekte bloedplaatjes verlagen, en kan het lyses trombi en trombogenese voorkomen.
 5. Verbetert de functie van de cortex van de bijnieren waardoor er een endocriene balans ontstaat.
 6. Verhoogt het natuurlijk helend vermogen van het lichaam, laat het lichaam een sterk immuunsysteem opbouwen.
 7. Voorkomt weefselcel degeneratie.
 8. Voorkomt seniliteit, waardoor er een jeugdige basis overblijft.
 9. Verlaagt de bijwerkingen van antihypertensiva.
 10. Voorkomt orgaan degeneratie.
 11. Voorkomt allergiën veroorzaakt door antigenen, omdat het histamine-vrijgeving van de mestcel remt.
 12. Voorkomt en behandelt kanker en remt kankercel metastasis. 
  1. Normaliseert om weefsel degenratie te voorkomen.
  2. Voorkomt de plotselinge dood van kankerpatiënten veroorzaakt door embolie.
  3. Remt trombogenese en lyses trombi bij omliggende weefsels en het verwijdert de blokkade veroorzaakt door kanker medicijnen, verhoogt de effectiviteit van deze drugs.
  4. Verlicht de pijn veroorzaakt door kanker.

 

 

Is het echt waar dat Ganoderma de redder is voor moderne ziektes en dat het een ‘Universeel Medicijn’ is voor alle ziektes?

 

 

Door Yukio Naoi van de Kyoto University Foodstuff Scientific Institute. 

 

“Is Ganoderma echt een universeel medicijn?” “Laten we het niet hebben over de ziekten die er altijd al geweest zijn, maar over moderne ziekten. Om het antwoord te vinden hebben we de functies van de Ganoderma meer dan dertien jaar bestudeerd. Positieve resultaten zijn behaald. 

 

De eerste vraag is of Ganoderma effectief kan zijn op allerlei soorten ziekten. Ons antwoord is "ja", omdat het in staat is om de gezondheid van de moderne mens te behouden. Voor een ongezond persoon kan Ganoderma invloed hebben op de zwakste delen van het lichaam. Voor een patiënt, kan het de bron van de ziekte uitroeien. Daarna kan men herstellen. 

 

Ganoderma kan een onevenwichtig lichaam veranderen in een gezond lichaam. Er is geen verschil tussen de menselijke rassen, oude of moderne mensen. Ganoderma heeft een effect op alle mensen. Dezelfde mensen over de hele wereld zullen dezelfde resultaten verkrijgen. 

 

Als een patiënt zich goed bezig houd met Ganoderma, is het alsof de medicijn van de patiënt een hoogtepunt bereikt qua effectiviteit. Er is in feite nog nooit een persoon voorgekomen die negatieve of inefficiënte resultaten heeft verkregen. 

© Copyright DXN Europe 2009.